22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Με χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγούν στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, καθώς εντοπίζονται μεγάλες δυσχέρειες στην κίνηση των οχημάτων.

Ο Κηφισός είναι σχεδόν απροσπέλαστος, καθώς και στα δυο ρεύματα – από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι τον Κόκκινο Μύλο- η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Μεγάλη ροή οχημάτων και συνακόλουθα χαμηλές ταχύτητες υπάρχει από νωρίς στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα της εξόδου, στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), στη λεωφόρο Κηφισίας, στη βασιλίσσης Σοφίας, στη Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, στη λεωφόρο Καρέα, στην Ποσειδώνος.

Προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστέρησεις στην κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα. Ειδικότερα, καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο υπάρχουν:-15’-20’ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περιφ. Υμηττού)-10΄-15΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Επίσης, καθυστερήσεις 5′-10΄ υπάρχουν στις εξόδους για Λαμία.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο15’-20’ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περιφ. Υμηττού)10΄-15΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία. https://t.co/ZY2TpjwEmp

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) September 19, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό