20 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Κίνηση: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» λόγω τροχαίου στη λεωφόρο Κηφισού

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση: Σε απέραντο «πάρκινγκ» έχουν μετατραπεί την τελευταία ώρα, οι περισσότερες μεγάλες οδικές αρτηρίες της πόλης, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα όρια της υπομονής τους. Ωστόσο τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, στο ρεύμα προς Λαμία, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία Αθηνών, τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται ως συνήθως στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου σχηματίζονται ουρές από αυτοκίνητα κολλημένα στην κίνηση, ενώ δυσχέρεια παρατηρείται και στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου, τη Λ. Μεσογείων, κατά διαστήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακή δυσχέρεια παρατηρείται:

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας όπου η κατάσταση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι «ασφυκτική». Συγκεκριμένα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από τη Λυκόβρυση μέχρι και το Αιγάλεω στην κάθοδο και από το Περιστέρι μέχρι την έξοδο της Μεταμόρφωσης στην άνοδο. Στη λεωφόρο Κηφισίας ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Από τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι το ύψος του Αμαρουσίου στην άνοδο και από το Δαχτυλίδιμέχρι τον Φάρο Ψυχικού στην κάθοδο. Στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου κυρίως στο ρεύμα καθόδου, από το Χαϊδάρι μέχρι την παραλία Ασπροπύργου. Στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα. Στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου κυρίως στην άνοδο, από Ηλιούπολη μέχρι Καρέα. Στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου  Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας Στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό μέχρι τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας. Σε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά Στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα και στο ρεύμα προς Πειραιά

Google Maps

Στην Αττική Οδό, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της εταιρείας, σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης όπως και στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο 20΄-25΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης.

Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο 20΄-25΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης.Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα. https://t.co/zsMbv7X3mB

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 7, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό