27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κίνηση: «Καύσωνας» στους δρόμους με το καλημέρα – Κομφούζιο σε Κηφισό, Κηφισίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος.. στο κόκκινο και οι κεντρικοί οδικοί άξονες του λεκανοπεδίου ένα ακόμα πρωινό Πέμπτης (11/7). Συνδυασμός που δοκιμάζει την υπομονή και τα όρια των οδηγών!

Μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Κηφισού, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στην κάθοδο, ενώ πυκνή είναι και η ροή των οχημάτων στην Κηφισίας, αλλά και στην Λεωφόρο Αθηνών. Υπομονή πρέπει να διαθέτουν επίσης όσοι κινούνται το κέντρο της Αθήνας αλλά και στη λεωφόρο Μεσογείων.

Σημειώνεται ότι οι μετακινήσεις σήμερα θα πραγματοποιούνται με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι οδηγοί ταξί.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται αυτή τη στιγμή στους παρακάτω οδικούς άξονες της Αττικής:

Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα από την έξοδο της Μεταμόρφωσης μέχρι και του Ρέντη στην κάθοδο και από το ύψος του Περιστερίου μέχρι την Νέα Κηφισιά στην άνοδο.Στη λεωφόρο Κηφισίας με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα – ανά διαστήματα- τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Συγκεκριμένα από το ύψος του Χαλανδρίου μέχρι τον Φάρο Ψυχικού και από τη διασταύρωση με την Κατεχάκη (στο ύψος του Γηροκομείου) μέχρι το Δαχτυλίδι Αμαρουσίου στην άνοδο.Στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά.Στη λεωφόρο Μεσογείων μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τη διασταύρωση με την Κατεχάκη στην κάθοδο και από το ύψος του Ερυθρού Σταυρού μέχρι την έξοδο Χολαργού στη άνοδο.Στη λεωφόρο Βασιλέως Κωσταντίνου.Στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.Στη λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού κυρίως στο ρεύμα ανόδου, από Καλλιρρόης μέχρι τη διασταύρωση με τη Βασιλίσσης Αμαλίας.Στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα ανόδου, από Ηλιούπολη προς Καρέα.Στη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.Σε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Google maps

Στην Αττική σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται: 

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:

5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία,

5΄-10΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία,

5΄-10΄από Πεντέλης έως Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία,5΄-10΄από Πεντέλης έως Κηφισίας. https://t.co/bLwIx4lgNK

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) July 11, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό