21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κίνδυνος για την Μάντσεστερ Σίτι – Ενδέχεται να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπόθεση που δεν έχει… τελειωμό. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει σπουδαίo κίνδυνο, ο οποίος την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να αποκλειστεί από κάθε διοργάνωση. Κάτι τέτοιο θα συμβεί αν κριθεί ένοχη για σοβαρές παραβάσεις των κανονισμών της Premier League, σύμφωνα με την «Telegraph».

Το βρετανικό Μέσο ανέφερε πως η ακρόαση των «Πολιτών» για τις 115 παραβάσεις ξεκίνησε την Δευτέρα (16/09), αλλά η ετυμηγορία της Premier League αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2025. Το δημοσίευμα της Πέμπτης (19/09), αποκαλύπτει ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί με την αφαίρεση του δικαιώματος συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, εκτός του αγγλικού πρωταθλήματος. Αν κάτι τέτοιο πάρει… σάρκα και οστά, σημαίνει πως δεν θα λάβει μέρος στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, στο Champions League και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

H συγκεκριμένη υπόθεση έχει να κάνει με τον κανονισμό συναλλαγών συνδεδεμένων μερών, δηλαδή με τις συμφωνίες χορηγιών ή/και εσόδων των συλλόγων με επιχειρήσεις που ανήκουν στον ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, αυτή είναι μονάχα μία από τις 115 παραβάσεις για τις οποίες κατηγορείτε η Σίτι και λόγω του όγκου, έχει καθυστερήσει αρκετά το κλείσιμο του εν λόγω φακέλου.

Είχε γνωστοποιηθεί παλαιότερα πως η ακρόαση ενδέχεται να διαρκέσει δέκα εβδομάδες, ενώ η απόφαση ήταν βέβαιο πως θα βγει το 2025. Ωστόσο, δεν είχε μαθευτεί ποια μπορεί να είναι η χείριστη των ποινών που ενδέχεται να καταλογιστεί στους «Πολίτες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό