18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας στη Βοστώνη εγκαινίασε η Bayer AG

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο της Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας στη Βοστώνη-Cambridge, Μασαχουσέτη (Η.Π.Α.), στην πλατεία Kendall εγκαινίασε Bayer AG επεκτείνοντας το αποτύπωμα της εταιρείας σε μία από τις πιο καινοτόμες τοποθεσίες έρευνας και ανάπτυξης φαρμακευτικών προϊόντων στον κόσμο.

Με μια συνολική επένδυση 140 εκατομμυρίων δολαρίων, το κτίριο των 5.769 τ.μ.  της Bayer στεγάζει ένα νέο ερευνητικό κέντρο ακριβείας μοριακής ογκολογίας που είναι εξοπλισμένο με εργαστήρια και γραφεία τελευταίας τεχνολογίας για την ανάπτυξη νέων στοχευμένων αντικαρκινικών θεραπειών. Επιπλέον, το κέντρο περιλαμβάνει νεοσύστατη ερευνητική ομάδα που επικεντρώνεται στην αξιοποίηση τεχνικών χημικής βιολογίας για την περαιτέρω προώθηση της διαδικασίας ανάπτυξης των ογκολογικών φαρμάκων της εταιρείας.

Το νέο κέντρο, το οποίο εκτείνεται σε δύο ορόφους, παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία είναι έτοιμη να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ της έρευνας και ανάπτυξης της Bayer, των εσωτερικών συνεργατών της όπως η BlueRock Therapeutics, η Asklepios BioPharmaceutical (AskBio) και η Viion Therapeutics, καθώς και εξωτερικών συνεργατών για να επιταχύνει την ανάπτυξη μετασχηματιστικών θεραπειών για ασθενείς.

Εκτός από το νέο κέντρο στην πλατεία Kendall στο Cambridge, η Bayer έχει επίσης δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες έρευνας με κορυφαίους επιστημονικούς εταίρους στη Βοστώνη, συμπεριλαμβανομένων κοινών εργαστηρίων στους τομείς των πνευμονοπαθειών με το Brigham and Women’s Hospital και το Massachusetts General Hospital, και καρδιολογίας ακριβείας, με το Broad, Ινστιτούτο MIT και Χάρβαρντ.

Το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας σηματοδοτεί επίσης μια στρατηγική επένδυση της Bayer στην ογκολογία για να μεταμορφώσει την υγειονομική περίθαλψη για τα άτομα που ζουν με καρκίνο σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει βιώσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη για την εταιρεία. Προσπαθώντας να γίνει μια κορυφαία εταιρεία ογκολογίας έως το 2030, η Bayer επενδύει σημαντικό μέρος του παγκόσμιου προϋπολογισμού της για Ε&Α στην ογκολογία.

Το νέο ερευνητικό κέντρο ακριβείας μοριακής ογκολογίας θα οδηγήσει στην ανάπτυξη στοχευμένων θεραπειών κατά του καρκίνου επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών να βοηθηθούν τα άτομα που ζουν με καρκίνο να επωφεληθούν από μοριακές δοκιμές και στοχευμένες θεραπείες μέσω δοκιμών βιοδεικτών.

Η Bayer έχει ιστορικό 160 ετών στην παροχή επιστημονικής καινοτομίας για ασθενείς σε τομείς υψηλής ιατρικής ανάγκης και έχει από καιρό αγκαλιάσει την εξωτερική καινοτομία και τις συνεργασίες. Από το 2020, η Bayer έχει εξασφαλίσει περισσότερες από 40 συναλλαγές σε επιχειρηματική ανάπτυξη και αδειοδότηση και έχει επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνεργασίες μέσω των επενδύσεών της στο  πρόγραμμα Leaps by Bayer. Το νέο κέντρο αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε μελλοντικές επενδύσεις και συνεργασίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό