29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογράφισε τον Ουίλιαμ με τα παιδιά για την γιορτή του πατέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πριγκίπισσα Κέιτ έδωσε στη δημοσιότητα μια συγκινητική φωτογραφία για την Ημέρα του Πατέρα, του Γουίλιαμ και των τριών παιδιών τους

Η φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9, και τον πρίγκιπα Λούις, 6, σε μια εκδρομή στην παραλία μαζί με τον πατέρα τους, να ποζάρουν με την πλάτη τους στη φωτογραφική μηχανή καθώς αγναντεύουν τη θάλασσα.

Σε ένα σύντομο μήνυμα, γράφει στο instagram: «Σε αγαπάμε, μπαμπά. Χαρούμενη γιορτή του πατέρα. G, C & L.» Η ανάρτηση κλείνει επίσης με ένα emoji με δύο καρδιές.

«Υπάρχουν καλές και κακές μέρες»

«Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα», ανέφερε η Κέιτ Μίντλετον σε ανάρτηση που έκανε στα social media την Παρασκευή (14/6).

«Όπως γνωρίζει όποιος περνάει από χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να επιτρέψεις στο σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ευεξία σου.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ιδίως με την αβεβαιότητα. Παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί», πρόσθεσε η Κέιτ.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της πριγκίπισσας

Η πριγκίπισσα εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα δημόσιας υποστήριξης κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της.

«Πραγματικά έκανε τη μεγάλη διαφορά για τον Γουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές», αναφέρει το μήνυμα της πριγκίπισσας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό