28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Ο Πρίγκιπας Λούις «έκλεψε» την παράσταση – Χόρευε και χασμουριόταν [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενώ όλος ο πλανήτης με συγκίνηση παρακολουθεί την πρώτη εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ ο μικρός της γιος, πρίγκιπας Λούις κλέβει -και πάλι- την παράσταση.

Σύσσωμη η βρετανική βασιλική οικογένεια συμμετέχει στο Trooping the Color, τα επίσημα γενέθλια κάθε βρετανού μονάρχη. Από την τόσο σημαντική μέρα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρίγκιπας Λούις κι ας είναι μόλις έξι ετών.

Το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, ο σκανδαλιάρης πρίγκιπας Λούις, είναι τέταρτος στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, πρίγκιπα Τζορζτ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Σήμερα, ο Λούις μαζί με τα αδέρφια του συνόδευσε την μητέρα του στην παρέλαση του Trooping the Color. Και φυσικά δεν ήταν καθόλου ήσυχος.

Έκανε και πάλι γκριμάτσες και τον είδαμε να χασμουριέται. Όταν ανέβηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει από εκεί την παρέλαση μαζί με την Κέιτ και τα άλλα δύο παιδιά, εξακολουθούσε να χασμουριέται και να παίζει με εξάρτημα της κουρτίνας.

Σε ένα στιγμιότυπο ο μικρός αρχίζει να χορεύει και η μαμά Κέιτ γελάει με τα καμώματά του. Η αδερφή του όμως, πριγκίπισσα Σάρλοτ που πάντα τον έχει “από κοντά”, φαίνεται να τον μαλώνει.

Στην συνέχεια και ενώ ο Λούις δεν καθόταν ήσυχος Κέιτ τον πήρε στην αγκαλιά της, χωρίς να σταματήσει το παιχνίδισμα του και φυσικά οι εικόνες έγιναν viral. Δεν είναι η πρώτη φορά τα καμώματα του κλέβουν την παράσταση.

Στη στέψη του βασιλιά Καρόλου ένας αναγνώστης χειλιών ισχυρίζεται ότι έχει αποκρυπτογραφήσει αυτά που λέει ο πρίγκιπας Λούις μέσα από την άμαξα προς το κοινό. Πιστεύει ότι ο μικρός έλεγε: «Τι φωνάζετε; Τι ουρλιάζετε;».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό