23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέβιν Ντάνσο: «Λυπάμαι για τον Κιλιάν Εμπαπέ, εύχομαι ταχεία ανάρρωση» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αυστρία αναμετρήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/06) με την Γαλλία, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Euro2024. Στο εν λόγω παιχνίδι όμως, ο Κέβιν Ντάνσο είχε μία… μονομαχία με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο 84′, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χτυπήσει σοβαρά και να προκληθεί καταρροή αίματος από την μύτη του. Για την ακρίβεια, οι δυο τους βρέθηκαν σε μία φάση… εναέριας διεκδίκησης κεφαλιάς.

Ο Γάλλος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου ως αλλαγή, με τις πρώτες βοήθειες να του παρέχονται από την ιατρική ομάδα. Ύστερα, προέβη στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο 25χρονος επιθετικός έσπασε την μύτη του. Η είδηση μαθεύτηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης: «Αντικαταστάθηκε λόγω της σπασμένης μύτης. Ναι, η μύτη του δεν είναι καθόλου καλά. Θα δούμε. Προφανώς αυτό είναι το αρνητικό γεγονός της βραδιάς. Είναι μόνο μία μύτη, αλλά είναι πολύ ανησυχητικό γεγονός για εμάς».

Το πρωί της Τρίτης (18/06), μαθεύτηκε από την γαλλική Ομοσπονδία πως ο Εμπαπέ θα υποβληθεί σε θεραπεία, αλλά όχι σε επέμβαση, ενώ θα κατασκευαστεί μάσκα για εκείνον, με σκοπό να αγωνίζεται. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί αφού ολοκληρωθεί επιτυχώς ο κύκλος θεραπείας, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ο χρόνος που θα χρειαστεί. Είναι σχεδόν βέβαιο όμως, πως δεν θα χάσει όλο το Euro2024, αλλά σίγουρα δεν θα δώσει το «παρών» κόντρα στην Ολλανδία, την Παρασκευή (21/06, 22:00). Μάλιστα, ο ίδιος… αυτοσαρκάστηκε στα social media, αναρτώντας στην πλατφόρμα του «Χ» την εξής ατάκα: «Καμία ιδέα για μάσκες;».

Με όλη αυτή την ταραχή που έχει προκληθεί, ο Κέβιν Ντάνσο έσπευσε να απολογηθεί στον Γάλλο δημόσια, ακόμα και αν δεν δημιούργησε την επαφή σκοπίμως. «Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ στη διάρκεια μιας μονομαχίας μας. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ελπίζω γρήγορα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους», ανέφερε ο Αυστριακός.

Les excuses de Kevin Danso après la blessure de Kylian Mbappé :

« Aux supporters français : 𝗝𝗲 𝘀𝘂𝗶𝘀 𝗱𝗲́𝘀𝗼𝗹𝗲́ 𝗾𝘂𝗲 𝗞𝘆𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗠𝗯𝗮𝗽𝗽𝗲́ 𝘀𝗲 𝘀𝗼𝗶𝘁 𝗯𝗹𝗲𝘀𝘀𝗲́ 𝗹𝗼𝗿𝘀 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝘁𝗿𝗲 𝗱𝘂𝗲𝗹. Je lui souhaite un bon rétablissement et j’espère qu’il… pic.twitter.com/RfQNGohAJZ

— Actu Foot (@ActuFoot_) June 18, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό