33.6 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Κάτοικος Βελγίου ο Χρήστος Τζόλης: Ανακοινώθηκε από την Κλαμπ Μπριζ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για μία νέα εμπειρία στην καριέρα του είναι ο Χρήστος Τζόλης. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από μία «μαγική» χρονιά με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την οποία βγήκε πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η ομάδα του έφτασε μέχρι τα play off ανόδου, όμως δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Μπόχουμ και να ανέβει στην Bundesliga.

Από τη Γερμανία στο Βέλγιο

Η Φορτούνα είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Έλληνα διεθνή και έτσι ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από τη Νόριτς και τον απέκτησε με 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Παρά το γεγονός ότι η γερμανική ομάδα απέκτησε τα δικαιώματά του, ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Τα τελευταία 24ωρα, η Κλαμπ Μπριζ είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον Τζόλη και έφτασε σε deal με τη Φορτούνα. Οι Βέλγοι έδωσαν 6.5 εκατ. ευρώ και απέκτησαν τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «8».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 22χρονος επιθετικός πέτυχε 22 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και πλέον θα κάνει τα… μαγικά του στο πρωτάθλημα Βελγίου, αλλά και στην Ευρώπη, μιας και η Μπριζ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό