16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κάτι ξαναψήνεται: Νέα εβδομάδα με… θερμόαιμους διαγωνιζόμενους (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέντε διαφορετικές προσωπικότητες καλούνται να συνυπάρξουν και αυτή την εβδομάδα, να ετοιμάσουν γευστικά πιάτα και να ζήσουν μια διασκεδαστική εμπειρία που μπορεί να τους αποφέρει 2.500 ευρώ!

Την αρχή κάνει τη Δευτέρα 22/11 ο Δημήτρης. Είναι εργένης και έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του. Δεν μαγειρεύει συχνά, αλλά όταν το κάνει το αποτέλεσμα, όπως λέει, είναι νόστιμο. Το τραπέζι στρώνεται και οι πρώτες αντιπαραθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους, αφού ο Γιάννης προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, κάτι που ενοχλεί τον Δημήτρη. Το ορεκτικό αρέσει στους περισσότερους, το κυρίως τους αφήνει νηστικούς και το γλυκό μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα! Η βραδιά κλείνει με ανάμεικτα συναισθήματα αφού άπαντες καταλαβαίνουν πως η συνύπαρξη μεταξύ τους θα είναι δύσκολη!

Την Τρίτη 23/11 ο Γιάννης, ο παρουσιαστής της παρέας, θέλει να καταπλήξει τα πλήθη φέρνοντας άρωμα Ιταλίας στο τραπέζι του. Νιώθει σίγουρος πως θα είναι ο νικητής της εβδομάδας και πιστεύει ότι το μενού του δε μπορεί να το ανταγωνιστεί κανείς. Ο Δημήτρης όμως δεν έχει ξεχάσει την προηγούμενη βραδιά στο σπίτι του και επιφυλάσσει μια έκπληξη στον οικοδεσπότη, πράγμα που προκαλεί πολλά ερωτήματα στην υπόλοιπη παρέα.

Την Τετάρτη 24/11, η Θεοδώρα μπαίνει στην κουζίνα. Αγχωμένη, αλλά καλή μαγείρισσα και νοικοκυρά θέλει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. Αυτό όμως δε φτάνει για μια τέλεια βραδιά. Τα αίματα ανάβουν από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τα αγόρια της παρέας να προκαλούν μεγάλη αναστάτωση. Οι λογομαχίες δίνουν και παίρνουν. Ο Δημήτρης δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω και έρχεται σε ρήξη με τον Γιώργο και τον Γιάννη. Η Θεοδώρα δείχνει πολύ στενοχωρημένη που το δείπνο της πήρε άλλη τροπή.

Την Πέμπτη 25/11 όλοι περιμένουν να φάνε υγιεινά, αφού μαγειρεύει ο γυμναστής της παρέας, ο Γιώργος. Το μενού του δεν εντυπωσιάζει τους καλεσμένους του και για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης μένει νηστικός. Η στάση του Δημήτρη είναι ανησυχητική και πλέον όλοι είναι σίγουροι πως ακολουθεί μια στρατηγική. Ο Γιώργος και ο Γιάννης δείχνουν αρκετά νευριασμένοι με τον Δημήτρη. Οι εντάσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Τα ηνία στο κλείσιμο της εβδομάδας αναλαμβάνει η κυρία Μαρία. Καλή νοικοκυρά, μετρημένη και με αυτοπεποίθηση. Αγχωμένη όμως, μήπως ο Δημήτρης, ο Γιώργος και ο Γιάννης της χαλάσουν τη βραδιά. Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι την τελευταία μέρα τα πνεύματα θα ηρεμήσουν, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ο Γιώργος δε μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του απέναντι στον Δημήτρη. Το “Κάτι Ξαναψήνεται” αυτή την εβδομάδα μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Ποιος θα φύγει από τη “μαγειρική αρένα” με 2.500 ευρώ;

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ

Δείτε το trailer:

Κάτι ξαναψήνεται: Η τρίχα στο πιάτο και η επική αντίδραση της Σπυροπούλου!

Κάτι Ξαναψήνεται: Η σούπα του παίκτη «ξεσήκωσε» θύελλα στο Twitter – Επικά σχόλια

Επικά σχόλια στο Twitter – Ο Κεφαλονίτης που άφησε «άφωνη» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό