35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Κάρλος Αλκαράθ – Γιανίκ Σίνερ 3-2 : Νικητής ο Ισπανός σε ματσάρα άνευ προηγουμένου

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτη ματσάρα στο Roland Garros, με τον Αλκαράθ να καταφέρνει να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό με 3-2 σετ (2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3) για πρώτη φορά στην καριέρα του. Επική «μάχη» με τον Σίνερ, το νέο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Αντίπαλος στον τελικό θα είναι ο νικητής του ζευγαριού, Ρουντ – Ζβέρεφ.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε πολύ καλά για τον Σίνερ ο οποίος ήταν αψεγάδιαστος. Κατάφερε με γρήγορες διαδικασίες να κάνει το 4-0 στα game, και να πάρει πολύ γρήγορα το προβάδισμα για να κερδίσει το πρώτο σετ. Ωστόσο, ο Αλκαράθ, δεν «έπεσε» άμαχος, προσπάθησε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση, με δύο κερδισμένα σερί game, αλλά ο Σίνερ πήρε τα δύο επόμενα για να κάνει το τελικό 6-2 και να πανηγυρίσει το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική για τους δύο τενίστες. Ο Αλκαράθ, μπορεί να μην μπήκε καλά στα δύο πρώτα game με τον Σίνερ να κάνει το 2-0, αλλά στην συνέχεια με 5 σερί κερδισμένα game και με σύμμαχο του το σερβίς του γύρισε τελείως το ματς, για να πάρει τελικώς και την νίκη στο σετ με 6-3 και να κάνει το 1-1.

Τρίτο σετ, πλήρως ισορροπημένο. Ο Σίνερ κατάφερε αρχικώς να πάρει το προβάδισμα, αλλά στην συνέχεια ο Αλκαράθ, ισοφάρισε και πέρασε μπροστά για το 2-1 στα game. Μετά από τέσσερα σερί κερδισμένα game και με αψεγάδιαστο σερβίς, ο Σίνερ έκανε το 4-1, για να πάρει τελικώς και το σετ με 3-6.

Το τέταρτο σετ, έφερε και το 2-2 στο επικό αυτό ματς με τα game να πηγαίνουν ένα ένα για τον κάθε παίκτη, και τον Αλκαράθ να φέρνει το ματς σε ισορροπία με 6-4 στα game, να κάνει μετέπειτα δυνατό ξεκίνημα στο πέμπτο και τελευταίο σετ με 3-0 για να πανηγυρίσει και την νίκη με 6-3, στα game, και 3-2 στα σετ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό