25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Κάποια πράγματα έτσι γίνονται στην τηλεόραση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τα συναισθήματά της σχετικά με το πρόωρο τέλος του ριάλιτι TvQueen, που παρουσιάζει στο Open, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού”, η Ιωάννα Μαλέσκου την Δευτέρα το πρωί.

Η γνωστή παρουσιάστρια, στις δηλώσεις της, μεταξύ αλλων, δεν έκρυψε το γεγονός ότι θα προτιμούσε να κρατήσει περισσότερο το σόου: «Αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ όμορφο project πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Τώρα που ζεστάθηκε, θα θελαμε και κάτι παραπάνω. Ακριβώς επειδή στέκομαι στο ότι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, σου λέω ότι είναι γλυκιά η αίσθηση. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση, τη σεβόμαστε όλοι. Λες να με μάτιασαν; Εγώ μιλάω και θα μιλάω με λόγια εγκωμιαστικά για κάτι που υπηρετώ επειδή έχω μάθει να σέβομαι τις συνεργασίες μου αλλά και επειδή για να είμαι κάπου σημαίνει ότι το επέλεξα», είπε η παρουσιάστρια, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έκανε για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα η Αφροδίτη Γραμμέλη: 

«Ένας άνθρωπος που θέλει να έχει συνολική άποψη θα πρέπει να παρακολουθεί τα τηλεοπτικά. Παρόλα αυτά επειδή εκτιμώ την Αφροδίτη Γραμμέλη και τη σέβομαι, σέβομαι αυτό που λέει», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό