24.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι: «Διαφημιστικό» το διαζύγιό τους; – «Κούρασε το γυμνό…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η είδηση του επικείμενου χωρισμού ανάμεσα στον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι, με την αιτίες που οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση να πέφτουν «βροχή» στο διαδίκτυο.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο σούπερ σταρ της χιπ-χοπ σκηνής θεωρούσε ότι η σύζυγός του δεν βρίσκεται στο πλευρό του όπως παλιά και δεν τον στηρίζει. Άλλοι πάλι έγραφαν πως το γνωστό μοντέλο έμοιαζε να έχει κουραστεί από τα καπρίτσια του. 

Λίγες ώρες μετά της φήμες περί χωρισμού, οι δυο τους εμφανίστηκαν χέρι-χέρι και χαμογελαστοί  σε ένα εμπορικό κέντρο στο Τόκιο, βάζοντας τέλος στα περίεργα σενάρια. 

Η Μπιάνκα ήταν περισσότερο ντυμένη από ό,τι συνήθως, αν και επέλεξε να φορέσει σουτιέν με ένα κολλητό λευκό τοπ και κολάν με φτερά στο πίσω μέρος. Ασορτί με τη γυναίκα του ντύθηκε και ο Κάνιε. Συγκεκριμένα επέλεξε μια λευκή μπλούζα και ένα λευκό  παντελόνι.

Ο λόγος που Κάνιε και Σενσόρι «προσποιήθηκαν» ότι χωρίζουν

Ωστόσο τώρα, πηγές κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι οι όλος αυτός ο ντόρος έγινε σκόπιμα. Ο λόγος; Μα φυσικά η διαφήμιση!

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Κάνιε Γουέστ, έκανε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει το 11ο άλμπουμ του, με τίτλο «Bully» έτσι έπρεπε με κάποιο τρόπο να φέρει και πάλι το όνομά του στο προσκήνιο.

«Ήξεραν, πως αν το έκαναν αυτό θα ασχολούνταν όλοι μαζί τους και το είχαν ανάγκη, καθώς θέλουν να προωθήσουν τη νέα δουλειά του Γουέστ» είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι στην Daily Mail.

Από τότε που ο γνωστός ράπερ παντρεύτηκε την 29χρονη Μπιάνκα, οι αποκαλυπτικές δημόσιες εμφανίσεις της ήταν όλο και πιο συχνές, με τη μία να είναι πιο γυμνή και αποκαλυπτική από την άλλη, σοκάροντας το κοινό αλλά και προκαλώντας ερωτήματα για τη στάση της. Αυτό όπως φαίνεται «κούρασε» τον κόσμο, όποτε σκέφτηκαν πως ένα «υποτιθέμενο διαζύγιο θα έκανε τους πάντες να ασχοληθούν μαζί τους ξανά».

«Και οι δύο γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί με τις γυμνές εμφανίσεις της Μπιάνκα. Όλοι την έχουν δει γυμνή, αρκετές φορές και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να την δουν ξανά» τόνισε και συμπλήρωσε: «Ένα υποτιθέμενο διαζύγιο ήταν σίγουρο ότι θα έκανε τους πάντες να ασχοληθούν μαζί τους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό