26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Κάλυψη παραγωγής επιπέδου Euroleague στο Final 4 της Elite League από το Action 24

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμη ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, ο τελικός ανόδου του συναρπαστικού πρωταθλήματος του ελληνικού μπάσκετ ELITE LEAGUE ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ μεταξύ του Πανιώνιου και του Ηρακλή, ολοκληρώθηκε εντυπωσιακά, με τους κυανέρυθρους να παίρνουν το δεύτερο εισιτήριο για τα σαλόνια της Basket League.

Το FINAL4 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων είχε άρτια τηλεοπτική κάλυψη, επιπέδου Euroleague και βασισμένη σε ευρωπαϊκά πρότυπα αποκλειστικά από το Action 24. Χιλιάδες τηλεθεατές είδαν στους δέκτες τους την τελική αναμέτρηση της διοργάνωσης, με το ACTION 24 να μεταφέρει στις οθόνες μας, πλούσιο ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνια. 

Σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, η μετάδοση του αγώνα ξεπέρασε τους 300.000 τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ τηλεοπτικά το ποσοστό στο αντρικό κοινό της Αττικής έφτασε το 12,1%!

Σημειώνεται τέλος ότι το ACTION 24 και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, υποστηρίζοντας κάθε είδους δράση που στοχεύει στην ανάδειξη του αθλητισμού ως φορέα αξιών όπως η πρόληψη και η υγεία, υποδέχτηκαν στο γήπεδο την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και πραγματοποίησαν προληπτικές εξετάσεις στους φιλάθλους για τον εντοπισμό του καρκίνου του δέρματος.

Μείνετε συντονισμένοι στο ACTION 24, καθώς εδώ, η αθλητική δράση δεν σταματά!

Ζωντανά και αποκλειστικά μόνο από το ACTION 24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό