26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Κάλεσμα Καραλή για το Fly Athens: «Σας περιμένω όλους στο Καλλιμάρμαρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Fly Athens έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή (16/06) στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ο Εμμανουήλ Καραλής με ανάρτησή του στα social media καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει από κοντά τη δράση.

«Αύριο (16/06) είναι η μεγάλη μέρα! Το Fly Athens μπαίνει με το δεξί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο! Σας περιμένω ΟΛΟΥΣ να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες όλων των αθλητών που θα αγωνιστούν! Είσοδος: Ελεύθερη. Ώρα: γυναίκες 16:00, άντρες 19:00. Μέρος: Καλλιμάρμαρο Στάδιο».

Στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε χρονικά, έλαβαν μέρος η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ελένη Κλαούντια Πόλακ, ο ασημένιος στο ευρωπαϊκό της Ρώμης Εμμανουήλ Καραλής, καθώς και ο Πολωνός παγκόσμιος πρωταθλητής Πιοτρ Λίσεκ.  Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο Flash.gr και τον Μάνο Νικητάκη για το Fly Athens που βρίσκεται προ των πυλών, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός, ότι δεν έχει χαρεί ακόμα το μετάλλιο και την επιτυχία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/6 στο Παναθηναϊκό Στάδιο από τις 08:00 π.μ. έως και τις 18:00 μ.μ, θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, όπως και Live Streaming από το επίσημο κανάλι των World Athletics στο YouTube. 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε Εμμανουήλ Καραλής στο flash.gr:

«Βρισκόμαστε εδώ για μια σπουδαία διοργάνωση, όπως είναι αυτή του Fly Athens. Ανυπομονώ για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο κόσμος ελπίζω να γεμίσει το Καλλιμάρμαρο και να μας δώσει ώθηση. Πιστεύω, ότι μπορώ να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, αλλά ο στόχος μου είναι να χαρώ τη διοργάνωση και αφού ολοκληρωθεί αυτή, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και να συνειδητοποιήσω, όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες».

Φυσικά, στη συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι συγγενείς του Εμμανουήλ Καραλή, ενώ την παράσταση «έκλεψε» το τιμητικό βραβείο που έδωσε ο Έλληνας πρωταθλητής στον Πολωνό συναθλητή του. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό