28.6 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

«Κάθε βαθμός μετράει, σπουδαία η νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλύτερο τρόπο δεν θα μπορούσε να ζητήσει ο Φατίχ Τερίμ για να ξεκινήσουν τα play off της Super League. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία σπουδαία ανατροπή επί του Ολυμπιακού και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Καραϊσκάκη με 3-1. Δύο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη και ένα του Τάσου Μπακασέτα, ήταν αρκετά για να ανεβάσουν το «τριφύλλι» στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη να πάει στο -3 από την κορυφή και την ΑΕΚ.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τον Παναθηναϊκό και ζόρισε την άμυνα του Ολυμπιακού, είναι ο Μπερνάρ, ο οποίος πριν το γκολ ισοφάρισης του Μπακασέτα, ήταν κοντά στο να σκοράρει, ωστόσο ο Έσε πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, μίλησε για την εικόνα των «πρασίνων», τη μεγάλη νίκη στο Φάληρο, αλλά και το γεγονός πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, μιας και μένουν 9 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των play off.

Διαβάστε όσα είπε:

«Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και μεγάλος στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έπρεπε να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη και δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. Ήταν σημαντικό για μας τα όσα είχαμε πει πριν από το παιχνίδι, γιατί φάνηκε ότι ήμασταν προετοιμασμένοι. 

Είμαστε χαρούμενοι, αλλά είναι μόνο ένα τρίποντο. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμη να κάνουμε και να βελτιώσουμε. Ήταν πάντως ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο».

flash.gr

Για τα αρνητικά αποτελέσματα τις τελευταίες βδομάδες και αν το «διπλό» στο Φάληρο βοηθάει ψυχολογικά:

«Ναι, ναι σίγουρα. Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις τα ντέρμπι. Προφανώς και είμαστε στεναχωρημένοι για μερικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, γιατί χάσαμε και σημαντικούς βαθμούς στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ξέρουμε ότι κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά δεν τελείωσε κάτι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήμασταν μόνο 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή, πλέον 3. Άρα η νίκη επί του Ολυμπιακού, είναι μία καλή αρχή, για να αλλάξει προς το καλύτερο η ψυχολογία μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Eurokinissi

Για το αν είναι πιο εύκολο για τον Παναθηναϊκό να παίζει ντέρμπι και όχι κόντρα σε κλειστές άμυνες:

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι μας είναι πιο δύσκολο να παίζουμε κόντρα σε ομάδες που αμύνονται κυρίως. Είναι πιο δύσκολο να βρεις χώρους σε ομάδες που παίζουν με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα. Προσπαθούμε κάθε ματς να το προσεγγίσουμε διαφορετικά. Όταν μια ομάδα παίζει μόνιμα άμυνα, όλα εξαρτιούνται από μία ενέργεια.

Κάποια ντρίπλα, κάποια κίνηση με μία επαφή. Πολλές φορές δεν συμβαίνει αυτό, αλλά μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας, αλλά και μέσα από τις δυσκολίες. Ειδικά μέσα από τα ντέρμπι, μαθαίνουμε ακόμη καλύτερα αγωνιστικά τους συμπαίκτες μας και προφανώς αυτό μας βοηθάει στο να βελτιωνόμαστε και να το δείχνουμε στα παιχνίδια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό