14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Οι προσευχές και τα γενέθλια που πλησιάζουν – Τι ζήτησε από τους followers της;

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζει να έχει τις γνωστές αδιαθεσίες λόγω της εγκυμοσύνης της η Ιωάννα Τούνη.

Η όμορφη influencer παρά τα «δύσκολα» διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της μωράκι. Η Ιωάννα όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό λόγω της εγκυμοσύνης περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι αφού έχει ζαλάδες και κόπωση.

Τι ζήτησε όμως από τους followers της;

Η ίδια αποκάλυψε πως σε μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου έχει τα γενέθλιά της και προσεύχεται να είναι λίγο καλύτερα ώστε να μπορέσει να τα περάσει κάπου έξω με τους φίλους της και με μια τεράστια τούρτα.

«Πουλάκια μου καλό μήνα και καλή εβδομάδα. Τι κάνετε; Εγώ τώρα έπιασα λίγο πιο θερμά το κινητό μου, το πήρα απόφαση γιατί μέχρι τώρα ήμουν «κάπως» στον καναπέ μου. Αυτό το μήνα έχω γενέθλια, στις 10 Αυγούστου και κάθομαι και σκέφτομαι «Θεούλη μου σε παρακαλώ μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τούρτα τεράστια… Οπότε σας παρακαλώ φτύστε το κι εσείς, να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου…», λέει η ίδια.

Δες το απόσπασμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό