35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Καταγγέλλει δημόσια γνωστό επιχειρηματία ότι της έφαγε χρήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει, με ακροατήριο τους ακολούθους της, για θέματα κακοπληρωτών συνεργατών που είχε στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας μάλιστα την ύπαρξη κάποιου εργοδότη της ο οποίος όχι απλά άργησε να την πληρώσει, αλλά στο τέλος δεν την πλήρωσε ποτέ.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ρώτησε τον φίλο της Στιβ αν τον έχουν «πιστολιάσει» από εταιρεία εργοδότη του. Όταν εκείνος της απάντησε όχι, εκείνη αποφάσισε να αποκαλύψει τις δικές της εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε: «Οι εταιρείες που δουλεύω είναι πάρα πολύ καλές, όλοι είναι ένας προς έναν, έχω χρόνια συνεργασίες αλλά ως συνεργάτες και μικρές εταιρείες ακόμα κάνουν τα κουμάντα τους και φυσικά πληρωνόμαστε κανονικά, κόβουμε τα τιμολόγιά μας, τα πάντα. Βέβαια υπάρχει μόνο ένας που δεν με έχει πληρώσει και με έχει πιστολιάσει, είπα στα παιδιά το όνομα, σε εσάς δεν θα το πω θα σας αφήσω να μαντέψετε, δεν θα σας πω ποτέ βέβαια, αλλά θα σας αφήσω να μαντέψετε».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

@j.touni

Οι μεταμεσονύχτιες ιστορίες των influencers 🤣 Εσύ απο ποιον μεγαλοεπιχειρηματία λες οτι έφαγα το ένα και μοναδικό «πιστόλι» της ζωής μου? (Ενώ όλες οι μικρότερες εταιρίες εξοφλούν πάντοτε κανονικά τα τιμολόγια μας και ειναι ΑΨΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ❤️🫶🏻) @Steve.89_ @Ntorisilektra @Johnkep

♬ original sound – Ioanna Touni

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό