26.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Θα κινηθεί νομικά κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας – Κλάματα και οργή στο TikTok

Ειδήσεις Ελλάδα

Ταξίδι στο Λονδίνο με την παρέα της είχε πάει η Ιωάννα Τούνη αλλά η επιστροφή στην Αθήνα δεν ήταν όπως ακριβώς την περίμενε αφού συνέβησαν απρόοπτα. Η influencer δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά – για ηθικούς λόγους- κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας που δεν επέτρεψε σε αυτήν και την έγκυο φίλη της να ταξιδέψουν, επειδή δεν πρόλαβαν την πύλη ανοιχτή.

«Δεν επέτρεψαν επίτηδες στην έγκυο κολλητή μου και εμένα να περάσουμε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες στην πτήση μας, γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ το ότι δεν περιμέναμε όρθιες στην τεράστια ουρά, και ήμασταν καθιστές στα 2 μέτρα από το gate μέχρι να τελειώσει το line! ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στο μεγαλείο της…» δήλωσε στα social media.

«Δεν μπόρεσα να χωνέψω ότι απλά έβαλε την κορδέλα, που ήμασταν οι δύο τελευταίοι επιβάτες, εγώ και η έγκυος. Ούρλιαζα και έκλαιγα, και εγώ και η Ντόρις. Μας έλεγαν «δεν μας νοιάζει που είναι έγκυος, δεν μας νοιάζει τίποτα. Η πύλη έκλεισε.

Δεν ξέρω αν είναι οι κανονισμοί της εταιρείας ή αυτή ήταν κακιασμένη μάγισσα. Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε νομικά, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί. Εννοείται θα το φτάσουμε στο τέρμα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, είναι ηθικό. Φαντάζομαι σε πόσους ακόμη θα έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Ήταν σοκαριστικό το πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση εξουσίας και πόσο αβοήθητος μπορεί να είναι κάποιος που προσπαθεί να βρει το δίκιο του. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάποιος ή δεν είσαι κάποιος. Το θέμα είναι εντελώς ανθρώπινο. Δεν τους ένοιαξε η εγκυμοσύνη, δεν τους ένοιαξε τίποτα» εξήγησε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό