16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της – «Φτύστε το»

Ειδήσεις Ελλάδα

Γράφοντας στη λεζάντα «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», η Ιωάννα Τούνη είχε ανεβάσει ένα σύντομο βίντεο με την ίδια να έχει στο χέρι της ορό.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν από λίγους μήνες όταν η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λόγω υπερκόπωσης είχε χρειαστεί να βρεθείς στο νοσοκομείο όπου δέχτηκε και την ανάλογη φροντίδα.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς της συμβαίνει όμως είναι πολλοί οι followers της οι οποίοι πιστεύουν πως πολύ πιθανόν της συνέβη κάτι παρόμοιο με τότε. Άλλωστε οι τελευταίοι μήνες είναι αρκετά στρεσογόνοι για εκείνη, καθώς μία η απώλεια της μητέρας της, μία η γεμάτη επαγγελματική της ζωή και μία τα σχόλια που δέχεται για την προσωπική της ζωή την επηρέασαν αρνητικά.

Μετά από αρκετές μέρες απουσίας από τα social media, η γνωστή Influencer επέστρεψε δυναμικά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο, που την απεικονίζει πολύ καλύτερα.

«Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα παιδιά. Ελπίζω να πάει έτσι όλη εβδομάδα γιατί ξύπνησα καλά. Φτύστε το να μην το ματιάσουμε. Σας χρωστάω από χθες νικητές που ήταν να κληρωθούν χθες το βράδυ αλλά επειδή δεν ένιωθα καλά όλες αυτές τις μέρες, δεν έχω κάνει τίποτα» αναφέρει η ίδια χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για την προσωπική της ζωή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό