24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει με μαγιό, καλοκαιρινή διάθεση και… σωματοφύλακα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε τις εξορμήσεις της στις παραλίες. 

Έχοντας κάνει πολύ σημαντικά βήματα στην αποθεραπεία της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι και έχοντας πλέον πάρει και την έγκριση από τους γιατρούς της (καθώς αρχικά το φως του ήλιου ήταν απαγορευτικό για τα τραύματά της), η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί πλέον να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά πάντα με προφυλάξεις.

Η ίδια βρέθηκε στην παραλία και θέλησε να μοιραστεί αυτή τη χαρούμενη στιγμή με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Πόζαρε λοιπόν φορώντας ένα καφέ ολόσωμο μαγιό, ένα μεγάλο κόκκινο καπέλο και ένα πολύχρωμο κιμονό. 

«Νιώθω υπέροχα με τον σωματοφύλακά μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ποιος όμως είναι ο μυστηριώδης σωματοφύλακάς της, ειδικά από τη στιγμή που η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα ότι έβαλε τέλος στη σχέση που είχε τα τελευταία χρόνια; 

Ο σωματοφύλακας της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι ένα τεράστιο χρυσό άγαλμα, με τη μορφή σκύλου, δίπλα στον οποίο πόζαρε η νεαρή γυναίκα.  

Το τέλος της συνεργασίας με τον Απόστολο Λύτρα

Πρόσφατα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Απόστολο Λύτρα, μετά τα όσα ήρθαν στο φως με τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. 

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε αναλάβει την εκπροσώπησή της στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να εκπροσωπείται από έναν άνθρωπο που άσκησε βία. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό