Home Οικονομία ΙΧ «καρφώθηκε» στις προστατευτικές μπάρες μετά από «τρελή» πορεία

ΙΧ «καρφώθηκε» στις προστατευτικές μπάρες μετά από «τρελή» πορεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρ’ ολίγον να σημειωθεί τραγωδία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με οδηγό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, να βγαίνει κάθετα στον δρόμο και να πέφτει στις προστατευτικές μπάρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (6/1), ανήμερα Θεοφανείων, με τους δρόμους να μην έχουν τόση κίνηση αλλά, όπως αναφέρει το Star, τις παραβάσεις να δίνουν και να παίρνουν…

Ειδικότερα, λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί, και ενώ μόλις είχε βάλει βενζίνη, ο ηλικιωμένος οδηγός ανέπτυξε απότομα ταχύτητα (κόλλησε το γκάζι, όπως ισχυρίστηκε αργότερα), με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να «καρφωθεί» στις προστατευτικές μπάρες, ενώ πρώτα διέσχισε τον δρόμο.

Μάλιστα, από τύχη δεν υπήρξε κάποιο πιο σοβαρό ατύχημα καθώς αυτή τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο άλλο όχημα από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος, ενώ μόλις είδαν τι συνέβη, οι υπάλληλοι στο πρατήριο καυσίμων έτρεξαν για να βοηθήσουν τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα, αν και Θεοφάνεια, οι οδηγοί δεν… «φωτίστηκαν» ιδιαίτερα, καθώς η κάμερα του Star κατέγραψε πολλές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε ολόκληρη την πόλη, με μοτοσικλέτες να πηγαίνουν ανάποδα σε μονόδρομους, οδηγούς να περνούν με κόκκινο ή με Stop και τους νομοταγείς οδηγούς να αγανακτούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version