14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιταλία: Πρόεδρος έκανε «ντου» στο γήπεδο με μπαστούνι, αποβλήθηκε κι έφυγε με ηλεκτρικό πατίνι ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιταλία: Η «μαγεία» του ποδοσφαίρου στις μικρότερες κατηγορίες στα καλύτερα της στην αναμέτρηση της Λέκο με την Πορντενόνε.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν την άνοδο στη Serie B, μέσω των μπαράζ της Γ’ Εθνικής στην Ιταλία.

Η πρώτη αναμέτρηση διεξήχθη στην έδρα της Λέκο και δεν είχε σκορ μέχρι το 87ο λεπτό όταν ο διαιτητής της αναμέτρηση καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Πορδενόνε.

Lecco-Pordenone, penalty assigné aux visiteurs. Le Président de Lecco monte sur le terrain pour se plaindre à l’arbitre. 5 minutes après : toujours sur le terrain (en chaise roulante électrique) à prendre à parti le gardien adverse. Le Calcio qu’on aime. pic.twitter.com/ukwh2DgqEL

— ???? (@BVL_21) May 27, 2023

Η απόφαση του ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, με τον πρόεδρο της ομάδας, Πάολο Ντι Νούνο να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με το μπαστούνι του (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι).

Ο ρέφερι τον απέβαλε, όπως ήταν φυσικό, αλλά επειδή η φυσούνα για τα αποδυτήρια ήταν από την άλλη πλευρά πήρε ένα ηλεκτρικό πατίνι για να αποχωρήσει! Στην πορεία προς τα αποδυτήρια ο Ντι Νούνο πέρασε μπροστά από τη μια εστία κι είχε μια σύντομη κουβέντα με τον τερματοφύλακα της Πορντενόνε.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό