16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισόπαλος στο Ρέντη – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός U23 να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά του απέναντι στην ΑΕΚ Β’ στο Ρέντη και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα γκολ όμως έμειναν στο 1-0.

Μόλις στο 8′ ο Ολυμπιακός U23 κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του καλή στιγμή με το σουτ του Λιάτσου το οποίο όμως κατέληξε άουτ, ενώ στο 16′ ο Ιμπαγάσα έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Μπα ο οποίος βγήκε τετ α τετ, έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας Χατζηεμμανουήλ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Ο Κωστή «άνοιξε» την μπάλα στα δεξιά για τον Ιμπαγάσα, ο οποίος έκανε την κάθετη μπαλιά στον Νίκολιτς με τον μπακ του Ολυμπιακού να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και με πλασέ να ανοίγει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα δεν υπήρξαν πολλές φάσεις από τις δύο πλευρές, όμως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ Β’ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χριστόπουλος με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στο ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Λιάτσος (68′ Καράκουτης), Σουρλής, Μαρίνος (68′ Αργυρίου), Ι. Ιμπαγάσα (60′ Πινακάς), Κωστή, Μπα (87′ Σαπουντζής).

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κάτσικας (46′ Γκολφίνος), Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Ραντόνια, Λέλεκας, Νούλας (55′ Γερολέμου), Πάρρας, Τζούντα Γκαρσία (55′ Κ. Σταμούλης), Απ. Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό