28.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ισόπαλοι οι Παίδες στο Αγρίνιο – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλο τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την Κ15 του Ολυμπιακού, η οποία έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσατσαράγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Στο 35’ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν κεφάλι δύο τερμάτων στο σκορ με τον Μούχαλη να κάνει το 0-2 με όμορφο τελείωμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 50’ μετά από κόρνερ του Σαμαλέκου η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να απειλεί και στο 61’ ο Ζώης νίκησε τον Βρεττάκο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τη σέντρα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Παναιτωλικός: Κυριαζής, Μπρούνος, Τσάπαλης, Φρούντζος, Μήτσης, Τσατσαράγκος, Σαλαγιάννης, Σαμαλέκος, Κατσιώνης, Κατοπόδης, Παστρωμάς, αγωνίστηκαν και οι Ασπρογιάννης, Ζαρκάδας, Κονδύλης, Ζώης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Βρεττάκος, Κώτσης, Τσιαβός, Ζορμπάς, Δημόπουλος, Αγγελόπουλος, Μαρκολέφας, Λάμπρου, Μούχαλης, Κοτρομαγιάς, Αγιοβλασίτης, ενώ έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Σπυράκος, Τζεβελέκος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό