18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισόπαλη με τη Λαμία η ΑΕΚ Β’

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λαμία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος». 

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν παρα πολυ καλη κατα διαστήματα και έχασε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με την κεφαλιά του Χατζηκυριάκου στο 23ο λεπτό, την οποία απέκρουσε με δυσκολία ο Γκαραβέλης και το σουτ του Τζούντα Γκαρσία στο 40ο λεπτό. Ενώ στο τέλος με τον Κορομηλά (στο 80′) έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και τη νίκη. Αμυντικά κατάφερε να ανταπεξέλθει απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Super League. 

Η εξέλιξη του αγώνα

1′ Εναρξη της αναμέτρησης

15′ Ο Παρράς απέκρουσε μπροστά στην εστία της ΑΕΚ Β συρτό σουτ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Πάρη Μπάμπη.

23′ Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ Β μετά από εκτέλεση φάουλ του Γερολέμου, πρώτη κεφαλιά του Γκολφίνου και δεύτερη του Χατζηκυριάκου που απέκρουσε ο Γκαραβέλης.

36′ Σε εκτέλεση έμμεσου φάουλ για τη Λαμία, ο Μπάμπης «πάτησε» για τον Προβυδάκη και αυτός βρήκε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Τρούμπουλο που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια.

40′ Σουτ του Τζούντα αρκετά έξω από την περιοχή έφυγε πάνω από τα δοκάρια

Λήξη ημιχρόνου

Έναρξη β’ ημιχρόνου

66′ Απόκρουση Αγγελόπουλου σε απευθείας φάουλ του Προβυδάκη.

86′ Ο Γιάννης Κορομηλάς χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ Β με διαγώνιο σουτ από δεξιά που έφυγε άουτ.

Λήξη αγώνα, Λαμία-ΑΕΚ Β 0-0

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Κάτσικας (77′ Κορομηλάς) Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Σταμούλής, Ρουκουνάκης (77′ Πιτιλάκος) Γερολέμου (90+2′ Πάπα) Παρράς (90′ Μαντζουρανάκης) Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας (77′ Νταμπίζας) Γκολφίνος.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης (46’ Σαράνοφ), Προβυδάκης (65’ Σιμόν), Σαραμαντάς (65’ Γκοράνοφ), Νούνιες (46’ Ντε Βινσέντι, 65’ Μπενίτες), Μπάμπης, Σλίβκα (46’ Γκέντσογλου), Κορνέζος (65’ Μανούσος), Βασιλακάκης, Μαργαρίτης (65’ Γιακουμάκης, 75’ Ρόμανιτς), Τσούκαλος, Τρούμπουλος

Για την ΑΕΚ Β’ ακολουθεί το φιλικό με την Κηφισιά την Κυριακή 21 Αυγούστου.

Η 1η ελληνική crypto πλατφόρμα έρχεται…Επένδυσε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!Κάνε την προεγγραφή σου τώρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό