22.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ισραηλινό ελικόπτερο στο στόχαστρο της Χεζμπολάχ – Βίντεο του ERTNews

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιδρώντας στην εισβολή των ισραηλινών στρατευμάτων στο Λίβανο, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα τα ξημερώματα ότι έχει βάλει στο στόχαστρο κινήσεις ισραηλινών στρατευμάτων στα σύνορα στο νότιο Λίβανο, ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι μαχητές της οργάνωσης στόχευσαν κινήσεις Ισραηλινών στρατιωτών απέναντι από τις πόλεις Αλ-Αντίσα και Καφρ Κίλα, προκαλώντας απώλειες του εχθρού.

Την ίδια ώρα, βίντεο του ERTNews που δείχνει τη στιγμή που επιθετικό ισραηλινό ελικόπτερο Apache ρίχνει αντίμετρα ασφαλείας, καθώς φαίνεται ότι είχε στοχοποιηθεί από κάποιου είδους όπλο της Χεζμπολάχ. Το ίδιο ελικόπτερο έβαλε και με αντιαρματικό πύραυλο κατά θέσεως της σιιτικής οργάνωσης.  

Αποστολή Κιριατ Σμονα, Βόρειο Ισραήλ: Γιώργος Σιδέρης (δημοσιογράφος), Γιάννης Παρίσης (κάμερα), Γιάννης Παπαχρήστος (ήχος)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο GoogleΚάνε like στη σελίδα μας στο FacebookΑκολούθησε μας στο TwitterΚάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΓίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.– Στο τέλος του άρθρου ως – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό