31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ισπανία: Η αστυνομία κατέσχεσε 11 τόνους φανέλες για τον τελικό του Champions League και το Euro

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη επιχειρήση της ισπανικής αστυνομίας που κατέσχεσε πάνω από 36.500 πλαστές αθλητικές εμφανίσεις.

Η ισπανική αστυνομία κατέσχεσε 11 τόνους πλαστές φανέλες ποδοσφαίρου που προορίζονταν να πουληθούν ενόψει του τελικού του Champions League στο Λονδίνο (1/6) μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ και του Euro 2024 στη Γερμανία τον επόμενο μήνα.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Απρίλιο, όταν κατασχέθηκαν δύο τόνοι με πλαστές φανέλες ισπανικών ποδοσφαιρικών συλλόγων που εστάλησαν από την Κίνα και οδήγησε στην ανάσυρση του υλικού μαζί με άλλα πλαστά προϊόντα, όπως ρολόγια πολυτελείας, δερμάτινα είδη και ηλεκτρονικά είδη, με εκτιμώμενη αγοραία αξία άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ένα μεγάλο φορτίο κατευθυνόταν για την Ισπανία πριν από τον τελικό του Champions League και τους τελικούς του Euro και ξεκίνησε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 20 αξιωματούχοι.

Κατέσχεσαν περισσότερες από 36.500 πλαστές αθλητικές εμφανίσεις αρκετών ισπανικών και ευρωπαϊκών –και όχι μόνο-ποδοσφαιρικών συλλόγων με ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γάλλος Κιλιάν Μπαπέ και αρκετοί Ισπανοί αστέρες.

Τα πλαστά προϊόντα προορίζονταν για διάφορους οργανισμούς με έδρα την Ισπανία που σχεδίαζαν να τα διανείμουν μέσω του δρόμου και του διαδικτυακού εμπορίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό