18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ισπανία: «Έπιασε» Ινιέστα, πάει για Τσάβι ο Μπουσκέτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισπανία: Ο Μπουσκέτς ισοφάρισε τις διεθνείς συμμετοχές του Ινιέστα και χρειάζεται δύο για να «πιάσει τον Τσάβι.

Μια επίδοση που του άφησε… πικρή γεύση, ήταν αυτή για τον Σέρτζιο Μπουσκέτς. Ο έμπειρος μέσος της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε στον τελικό του Nations League με την εθνική Ισπανίας και είδε την ομάδα του να χάνει 2-1 απ’ την Γαλλία. Για τον ίδιο, όμως, ήταν ξεχωριστή βραδιά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ τον αριθμό των συμμετοχών του με τη «φούρια ρόχα». Ο αμυντικός μέσος των Καταλανών, έφτασε τις 131 διεθνείς εμφανίσεις με την φανέλα της χώρας της Ιβηρικής. «Πιάνοντας» με την επίδοση αυτή, τον επί σειρά ετών συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα.

Πλέον, έχει στόχο να φτάσει στην 3η θέση. Εκεί όπου βρίσκεται ένας άλλος πρώην συμπαίκτης του και δεν αποκλείεται να γίνει και προπονητής του. Ο λόγος για τον Τσάβι που έχει 133. Νούμερο που λογικά θα φτάσει ο Μπουσκέτς και θα το ξεπεράσει.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι ο Ίκερ Κασίγιας με 167 συμμετοχές, ενώ στην κορυφή είναι ο Σέρχιο Ράμος που έχει το εκπληκτικό 180 εμφανίσεις με την εθνική Ισπανίας!

Ο Μπουσκέτς, πάντως, έχασε τεράστια ευκαιρία να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που θα έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro και Nations League! Η ήττα απ’ τη Γαλλία του στέρησε αυτό το επίτευγμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό