14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία στο Αγγλία-ΗΠΑ και όλα ανοιχτά στο δεύτερο όμιλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ΗΠΑ ήταν ανώτερες, η Αγγλία ”βολεύτηκε” με το 0-0 και η τελευταία αγωνιστική στο δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς όλες οι ομάδες είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

”Φωτιά” στη τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου έβαλε το 0-0 στο Αγγλία-HΠΑ. Οι Αμερικανοί πάλεψαν μέχρι το φινάλε για την νίκη, οι Βρετανοί έδειξαν να είναι ικανοποιημένοι με τον βαθμό και όλα θα κριθούν στη τρίτη ”στροφή” του ομίλου. Τα δύο ”εισιτήρια” για τους 16 είναι ανοιχτά για όλες τις ομάδες, με την Αγγλία που βρίσκεται στη κορυφή του ομίλου να είναι το απόλυτο φαβορί.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, με τις ΗΠΑ να έχουν ένα ”καυτό πεντάλεπτο” και να φτάνουν κοντά στο γκολ, δύο φορές. Ο Μακένι στο 26′ από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ ενώ στο 31′ ο Πούλισικ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Πίκφορντ. Τα ”τρία λιοντάρια” είχαν τις δικές τους στιγμές στο φινάλε του σαρανταπενταλέπτου, με τον Σάκα να αστοχεί από καλή θέση στο 43′ και τον Τέρνερ να διώχνει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Μάουντ.

Στο δεύτερο μέρος οι ΗΠΑ πίεσαν πολύ, ειδικά από το 50′ μέχρι και το 70′ αλλά η ανασταλτική συμπεριφορά της ομάδας του Σάουθγκεϊτ ήταν άριστη και δεν επέτρεψε τη μεγάλη φάση. Η Αγγλία φάνηκε να μένει από δυνάμεις, δεν είχε καλό πρόσωπο αλλά λίγο έλειψε να… κλέψει το ματς στο 93′ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Χάρι Κέιν να περνά άουτ.

Η βαθμολογία: Αγγλία 4, Ιράν 3, ΗΠΑ 2, Ουαλία 1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό