18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία πριν την ΑΕΚ η Κηφισιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς της Κηφισιάς με τον Διαγόρα στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα ήταν αυτή, που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και είχε μεγάλη ευκαιρία σε εκτέλεση φαουλ του Ντοριβάλ στο 14′. Ο Διαγόρας κατάφερε να ανέβει μετά το 20′. Αλλά η ομάδα των Βορείων Προαστίων απείλησε ξανά στο 36′ με μία κεφαλιά του Οικονομίδη στο 36′. Ο Διαγόρας είχε δοκάρι στο 45′ σε προσπάθεια του Σινγκ στην πρώτη του μεγάλη φάση στο ματς.

Στο β΄ μέρος οι Ροδίτες ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα. Όμως η Κηφισιά έφτασε ξανά κοντά στο γκολ. Στο 53′ συγκεκριμένα ο Καλλέργης αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο Ζούνης στο 60′ για τον Γηραιό δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παυλάκης (79′ Πρίτσας), Καλλέργης (85′ Γιαννιτσάνης), Παπασάββας (46′ Σόουζα), Ντοριβάλ, Τετέι (72′ Κρητικός)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Μπινίτσης, Σίνγκ, Ρουγκάλας, Γιώργου, Πίσπας (76′ Λαμπίρης), Κουϊρουκίδης, Μπαστιανός (76′ Μπλάνκο), Μουμίν, Τοπάλ, Ζούνης (83′ Τσιαντούλας), Καρατάσιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό