24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιπτάμενος Μανόλο, «πέταξε» στα 6 μέτρα, τεράστιο πανελλήνιο ρεκόρ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού άλμα επί κοντώ, κατάφερε και στην διοργάνωση του Diamond League της Σιλεσίας στην Πολωνία να «σπάσει» το πανελλήνιο ρεκόρ και να… πετάξει στα έξι μέτρα!

Με άλμα στα 6 μέτρα, ο Έλληνας πρωταθλητής και χάλκινος Ολυμπιονίκης «έσπασε» το δικό του ρεκόρ. Ο Καραλής, πέρασε με επιτυχία τα 5,62 μ., 5,72 μ., 5,82 μ. και τα 5,82. Παρόλο που χρειάστηκε την δεύτερη προσπάθεια, για να περάσει τα 5,92 μ. δεν το έβαλε κάτω και με την τρίτη και την… φαρμακερή, κατάφερε να «καταρρίψει» το δικό του ρεκόρ και να φτάσει στα 6.00μ.

Ο Έλληνας αθλητής, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, αλλά και στα βίντεο, φαίνεται… τρισευτυχισμένος μετά από το μεγάλο του επίτευγμα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Καραλής κατάφερε να βγει 3ος στην κατάταξη και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο. Τώρα, έχει γίνει ένας από τους «θρύλους» του αθλήματος στην χώρα μας, καθώς καταρρίπτει συνέχεια ρεκόρ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμμανουήλ Καραλής, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό έγινε αντιληπτό από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άλμα επί κοντώ που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο τον Ιουνίου του 2024.

Οι πανηγυρισμοί, δεν έλειψαν από το προσκήνιο μαζί με τους συναθλητές, αλλά και φίλους του, καθώς ο Σουηδός, Άρμαντ Ντουμπλάντις κατάφερε να «πετάξει» στα 6.26μ. και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ ο Σαμ Κέντρικς κατέλαβε την 2η θέση στο άλμα επί κοντώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό