27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ιούλιος 2024: Αυτά είναι τα 4 απόλυτα τυχερά ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σίγουρα όλοι αναμένουμε να έχουμε έναν μήνα τυχερό που θα δώσει περιθώρια για χαρά, διασκέδαση αλλά και για καλοκαιρινές στιγμές. Ο Ιούλιος τα έχει όλα είναι ένας μήνας με πληρότητα δεν θα λείψουν όμως και οι ακρότητες, οι αιφνιδιασμοί αλλά και οι παγίδες που θα μας προβληματίσουν. Τέσσερα αναμένεται όμως να είναι τα ζώδια που θα βρεθούν αρκετά πιο ευνοημένα και θα σταθούν απόλυτα τυχερά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα! Ποια είναι αυτά;;; Πάμε να δούμε.

ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι Κριός 

Πολλά από τα σχέδια και τις επιθυμίες σου γίνονται πράξη κατά τη διάρκεια του Ιουλίου αγαπητέ φίλε Κριέ. Είναι ένας μήνας που σου δίνει απαντήσεις για παρελθοντικά ζητήματα που σε ταλάνιζαν και μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή και να απελευθερωθείς απ’ ότι σε καταπίεζε και δεν σε άφηνε να εξελιχθείς. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα προσφέρουν την ευκαιρία για φλερτ, νέες ερωτικές γνωριμίες, διασκέδαση και ανεμελιά. Ο έρωτας θα παίξει φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου σε αυτό το μήνα της χρονιάς πολύ παραπάνω από τις 11 Ιουλίου. Παράλληλα δεν θα λείψουν και σημαντικές εξελίξεις που θα χαρακτηριστούν κομβικές για τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου και θα μπορέσεις να νιώσεις πιο σίγουρος και σταθερό στα πόδια σου. 

Καρκίνος 

Ο Ιούλιος ξεκινά με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς και ήδη από την πρώτη του εβδομάδα σχηματίζεται ένα σταθεροποιητικό νέο φεγγάρι στο ζώδιό σου που σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις μία νέα αρχή πιο ώριμα και συνειδητοποιημένα με επιτυχία σε θέματα συμφωνιών ή και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Νιώθεις πιο ανάλαφρος ψυχολογικά ενώ σταδιακά η πορεία του μήνα σου επιφυλάσσει αρκετές γνωριμίες, περισσότερη δικτύωση αλλά και σημαντική τόνωση στον οικονομικό τομέα. Ο Ιούλιος λοιπόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας μήνας γενναιόδωρος για το δικό σου ζώδιο αρκεί να θυμάσαι πώς πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να μην προσκολλάσαι σε οτιδήποτε δεν μπορείς να αλλάξεις. 

Ζυγός 

Αρκετά σπουδαίες προοπτικές ανοίγονται κατά τη διάρκεια του Ιουλίου για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Ζυγέ. Είναι φανερό ότι σε αυτό το μήνα της χρονιάς θα επιβεβαιωθείς με κάθε τρόπο στον επαγγελματικό τομέα και θα ανοίξεις μία νέα πορεία στην καριέρα σου έτσι λοιπόν αρκετές από τις προσπάθειες θα πιάσουν τόπο και θα νιώσεις ότι στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου βαδίζεις σε ένα πιο σταθερό πλαίσιο. Παράλληλα δεν θα λείψουν οι ικανοποιήσεις στον αισθηματικό τομέα αλλά και η παραπάνω δικτύωση η οποία θα σε παρασύρει σε ανάλαφρες καλοκαιρινές στιγμές.

Αιγόκερως

Ιούλιος λοιπόν και ναι αγαπητέ μου Αιγόκερε είσαι ένα από τα τυχερά ζώδια του μήνα! Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς σε αυτό τον τομέα της ζωής σου! Ο Ερμής από τις 2 του μήνα και η Αφροδίτη από τις 11 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, όπου έχεις τα «έξτρα» οφέλη σου, που ανεβάζουν την ψυχολογία σου και ευνοείσαι ιδιαίτερα σε οικονομικές επενδύσεις! Ο Άρης και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνουν ξαφνικές συμπτώσεις στον έρωτα που σε συναρπάζουν … Σίγουρα λοιπόν μπορώ να πω ότι ο Ιούλιος θα σου παραμείνει αξέχαστος!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό