20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιμάν Κελίφ κατά Έλον Μασκ: «Με μισεί χωρίς καν να με γνωρίζει, δεν μπορώ να καταλάβω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιμάν Κελίφ συνέλεξε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό 66 κιλών πυγμαχίας Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και κατέθεσε μήνυση για διαδικτυακό εκφοβισμό. Μέσα στο «κάδρο» του νομικού πλαισίου, φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα η ΤζέιΚέι Ρόουλινγκ, συγγραφέας του “Χάρι Πότερ”, και ο Έλον Μασκ, επιχειρηματίας και μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης της πλατφμόρμας του Χ (άλλοτε Twitter). Τους μπελάδες λέγεται πως δεν γλιτώνει ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ, άλλοτε πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος για να πραγματοποιήσει την δεύτερη θητεία του μετά τον Τζο Μπάιντεν.

Σε κάθε περίπτωση, αν η Αλγερινή «χρυσή» Ολυμπιονίκης κερδίσει την υπόθεση, όλοι όσοι κατηγορούνται ενδέχεται να τιμωρηθούν με φυλάκιση. Τα τεράστια πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ θεωρούνται σχεδόν… δεδομένα.

Ωστόσο, η Αλγερινή πυγμάχος κατονόμασε μόνο τους Μασκ και Ρόουλινγκ στην μήνυσή της, κατηγορώντας τους για «πράξεις επιδεινούμενης παρενόχλησης στον κυβερνοχώρο». Ο δικηγόρος της Ολυμπιονίκη, Ναμπίλ Μπουντί, μίλησε στην «Variety» και επιβεβαίωσε τα ονόματα των δύο παραπάνω στην καταγγελία της πελάτισσάς του. Η ίδια αποφάσισε σε συνέντευξή της να «αντεπιτεθεί» και να εξηγήσει την στάση της.

«Ο Έλον Μασκ ήταν από τους πρώτους που μου επιτέθηκαν σε αυτή την εκστρατεία μίσους. Δημοσίευσε αυτό το βίντεο και ξεκίνησε όλο τον ντόρο γύρω από εμένα, ηγήθηκε της καμπάνιας εναντίον μου. Θα τού έλεγα: Με μισός, δίχως καν να με γνωρίζεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είσαι αρχηγός αυτής της επίθεσης. Διέσπειρες κακία, προς το μέρος μου, την οικογένειά μου, τη μητέρα μου. Εκείνο τον καιρό η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο, δεν ήταν καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά των ανθρώπων σήμερα», είπε φανερά φορτισμένη η Ιμάν Κελίφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό