20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση Αλμέιδα και Φερνάντες για την προετοιμασία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευχαριστημένος από τη δουλειά που επιτελείται κατά τη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας του στην Ολλανδία και την εμφάνιση στο νικηφόρο φιλικό με τη Σερέν (2-0), αλλά και από την πρώτη παρουσία του Πάολο Φερνάντες δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα.

«Έκανε πολύ κρύο, πράγματι. Η προετοιμασία μας πάει καλά και λειτούργησε σωστά η ομάδα. Στο διάστημα που είμαστε εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, με άριστη προσπάθεια από τους παίκτες», υπογράμμισε ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης».

«Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους νέους παίκτες και όταν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα θα έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με την επιστροφή αυτών που θα γυρίζουν από το Μουντιάλ», πρόσθεσε.

Για την προσαρμογή του Φερνάντες, υπογράμμισε πως «ήταν καλό το ντεμπούτο του, θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Μας καταλαβαίνει πολύ καλά πώς θέλουμε να παίξουμε παρότι είναι λίγο καιρό μαζί μας. Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι και έχουν αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε «πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου, έστω κι αν δεν ήταν επίσημο ματς. Η στόχευση του προπονητή ήταν να πιέζουμε ψηλά και να έχουμε υψηλό ρυθμό, κάτι που καταφέραμε καλά».

Και συμπλήρωσε: «Είναι ωραία, όλοι με έχουν βοηθήσει πολύ από την πρώτη μέρα και καθημερινά προσαρμόζομαι περισσότερο. Έχουμε έναν ακόμη μήνα μέχρι να έχω δικαίωμα συμμετοχής και θα είμαι έτοιμος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό