31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ιερουσαλήμ: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε στάση λεωφορείου προσέκρουσε ένα αυτοκίνητο στην Ιερουσαλήμ σήμερα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας και ένα μικρό παιδί σε μια τρομοκρατική επίθεση που η ισραηλινή αστυνομία περιέγραψε ως «τρομοκρατική επίθεση με εμβολισμό».

Το παιδί, το οποίο πέθανε επί τόπου, ήταν έξι ετών, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντιν Ελσντούννε στη Χάντας Γκολντ του CNN. Το νοσοκομείο Shaare Zedek κήρυξε αργότερα έναν άνδρα ηλικίας 20 ετών νεκρό από τα τραύματά του από το περιστατικό.

REUTERS/Ammar Awad

Εικόνες και βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα μπλε αυτοκίνητο να έχει προσκρούσει σε ένα στύλο μπροστά από τη στάση του λεωφορείου σε μια συνοικία εβραϊκών οικισμών στην Ραμότ. Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί πολλοί διασώστες, με ελικόπτερο και drone να πετούν στην περιοχή.

Άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο άλλα παιδιά, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε η ομάδα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών Magen Da Adom (MDA). Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος «εξουδετερώθηκε» στον τόπο του εγκλήματος.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από CNN

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό