24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιδού το νέο Google Entertainment Space για Android tablets

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Android tablets όχι απλά… υπάρχουν, αλλά συνεχίζουν να “πουλάνε”, έστω και με μειωμένο ρυθμό. Οι λόγοι, πολλοί και διάφοροι, αλλά η Google επιδεικτικά σχεδόν αγνοεί αυτή την κατηγορία συσκευών, χωρίς να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο ώστε να εκμεταλλευθεί τις μεγαλύτερες οθόνες τους. Μέχρι σήμερα, καθώς… εγένετο Entertainment Space!

Το νέο “feature” είναι ουσιαστικά μια μεγάλη βιβλιοθήκη για όλες τις ταινίες, τις σειρές, τα s, τα παιχνίδια και τα βιβλία του χρήστη. Έτσι, όλα είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο, χωρίς ο χρήστης να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί πολλά διαφορετικά apps, για να βρει το περιεχόμενο που θέλει.

Η κατηγοριοποίηση γίνεται με βάση το είδος του περιεχομένου. Έτσι, υπάρχει π.χ. το Watch Tab με ταινίες, σειρές και youtube s. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα Continue Watching αλλά και αρκετές προτάσεις περιεχομένου με βάση τα γούστα σας.

Επίσης, υπάρχει το Games tab με Continue Playing χαρακτηριστικό και αρκετά παιχνίδια “τρέχουν” χωρίς να χρειαστούν κατέβασμα!

Τέλος, έχουμε το Read tab για τα βιβλία, αν και απ’ότι φαίνεται αυτό συνεργάζεται μόνο με το Google Play Books και όχι με άλλες υπηρεσίες (π.χ. Kindle). Εδώ θα βρείτε και audiobooks, αλλά δυστυχώς όχι και το γνωστό Audible.

Αργότερα μέσα στο 2021, πολλά tablets μεγάλων κατασκευαστών θα λάβουν ως update το Entertainment Space, σύμφωνα με την Google.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό