35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήξερα ότι κυνηγούσε τα κορίτσια έντονα και πιεστικά – Μου το έχουν πει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μίλησε το πρωί της Παρασκευής 7/6 στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού» και στην Ελένη Τσολάκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν «ποταμός» για τον συνάδελφό του.

Αρχικά, ο Ιάκωβος Μυλωνάς ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι λάθη μπορεί να γίνουν στο θέατρο, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να τα μαζέψεις. Άλλο είναι να κάνεις λάθη και άλλο εγκληματικές ενέργειες. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα, όπως είπε η κα Παπούλια» και επεσήμανε ότι ήξερε «πως κυνηγούσε τα κορίτσια έντονα και πιεστικά, μου το έχουν πει κορίτσια, συνάδελφοι.

Η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην μπορούν πλέον να έχουν δύναμη να πολεμήσουν. Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα καθαρίσει, ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος».

Τέλος, ο Ιάκωβος Μυλωνάς υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να μείνει μακριά από το θέατρο και τον χαρακτήρισε δειλό. «Είναι δειλός, δεν θα το κάνει έξω. Θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να το κάνει πάλι. Θα εκδικηθεί όλους αυτούς που είπαν άσχημα λόγια για αυτόν» .

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό