35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποιός το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν καλεσμένος στον πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Για τη συμμετοχή του στο Maestro

«Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαγικές στιγμές. Περάσαμε κάτι βραδιές στους Παξούς. Η Μαρία Καβογιάννη είναι μηχανή παραγωγής χαράς. Μαζευόμασταν στα σπίτια και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Η Χάρις Αλεξίου είναι ένας μαγικός άνθρωπος. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι είχαμε ένα κοινό στόχο, να βγει μία ωραία δουλειά για τον κόσμο. Κανείς δεν έβαλε πάνω το εγώ του» είπε αρχικά o ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι για τις ανάγκες της σειράς, σε κάποια σκηνή υποδύθηκε ότι έθαβε το σκυλάκι του, την Μπλου: «Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο. Του λέω ‘καλέ μου άνθρωπε, στο σινεμά και στην τηλεόραση δεν σκοτώνεις σκυλί, θα σε μισήσει ο κόσμος’. Τον Χαράλαμπο τον έφερε σαν φάντασμα στην σειρά, την Μπλου όμως δεν την έφερε». 

Για τη σχέση του με το φλερτ

«Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και σκανταλιάρης. Όταν γνωρίζω ανθρώπους θέλω πολύ να παίξω μαζί τους. Το να σπάσω τον πάγο για μένα είναι νούμερο 1 προτεραιότητα. Το φλερτ, το χαζό, το αθώο, είναι ένας μηχανισμός που τον χρησιμοποιώ για να έρθω κοντά με τον άλλον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό