27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Θύμα ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα έπεσε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά – Τι καταγγέλλει

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά την Πέμπτη 27 Ιουνίου καθώς όπως αναφέρει, βρισκόμενη σε φαρμακείο στην περιοχή της Γλυφάδας δέχτηκε βίαιη επίθεση από έναν άνδρα.

Η ίδια ανάρτησε την ιστορία του περιστατικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μέσω των stories εξιστορούσε τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως αναφέρει λοιπόν η γνωστή ηθοποιός, η ίδια δέχτηκε αρχικά λεκτική επίθεση από έναν άνδρα για μια θέση πάρκινγκ. Αφού λογομάχησαν για λίγη ώρα, ο δράστης της έκλεισε την έξοδο με το αυτοκίνητό του ενώ στη συνέχεια βιαιοπράγησε εναντίον της.

«Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δε θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και του είπα “Ρε αλήτη, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μη μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μη φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Και συνέχισε: «Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη και να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει, και να βγει από το αυτοκίνητο για να με χτυπήσει».

«Είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά η οποία μετέβη αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι πατέρας, με ένα παιδί με κάποια προβλήματα, όπως είπε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να σας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό