20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Θυμάσαι τη μεγάλη κόρη του Daniel Craig; Είναι πλέον 30 ετών και ποζάρει με τον μπαμπά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ella Loudon ακολουθεί στα χνάρια του μπαμπά της και, μάλιστα, του μοιάζει.

Ο Daniel Craig, όταν δε βρίσκεται στη μεγάλη οθόνη σε εικονικούς ρόλους, όπως αυτός του James Bond, είναι ένας περήφανος μπαμπάς και καμιά φορά εκπλήσσει τους φανς του ποζάροντας δίπλα δίπλα με την Ella στο κόκκινο χαλί. Όπως συνέβη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου 2022 όπου παρευρέθηκαν για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί«Glass Onion: A Knives Out Mystery».

Ο 54χρονος ηθοποιός, αν και πολλοί μπορεί να μην το έχουν καν στο μυαλό τους, έχει συνολικά δύο παιδιά, ένα με την πρώτη σύζυγό του, Fiona Loudon, και ένα με την νυν του, Rachel Weisz.

Ποια είναι η Ella Loudon

O Craig παντρεύτηκε τη Loudon το 1992 και πρόλαβαν να αποκτήσουν τη Fiona μέχρι να χωρίσουν το 1994. Η Fiona ζούσε με τη μαμά της όταν οι γονείς χώρισαν και, μόλις στην ηλικία των 11 ετών εμφανίστηκε σε μία σχολική παραγωγή, την «Bugsy Malone». Από εκεί και πέρα, η θέλησή της να ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν εμφανής, γι’ αυτό και γρήγορα μετακόμισε στην Αμερική σε οικοτροφείο και σπούδασε υποκριτική στη Νέα Υόρκη. Διέκοψε, όμως, γιατί έπαθε κατάθλιψη.

«Μπορεί να έχεις τους πιο υπέροχους ανθρώπους γύρω σου, που σε αγαπάνε πολύ, αλλά να είσαι τυφλός σε αυτό. Ήμουν εντελώς τυφλή σε αυτό. Ένιωθα τόσο πολύ μόνη και απομονωμένη στον εαυτό μου, αλλά η οικογένειά μου το πρόσεξε και έλαβε δράση για να μου βρει βοήθεια», είπε.

https://www.instagram.com/p/CUfWv47qBU9

Παρά το ότι ο μπαμπάς της είναι ο Daniel Craig, η ίδια ανέκαθεν πάσχιζε να χαράξει τον δικό της δρόμο, αλλά έχει κατά βάση εστιάσει σε θεατρικές παραγωγές, ιδιαίτερα σεξπιρικές.

Η δεύτερη κόρη του Craig γεννήθηκε το 2018, οπότε είναι τώρα μόλις 4 ετών.

Ο ηθοποιός πρόσφατα τιμήθηκε με το παράσημο του τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου, αυτό, δηλαδή, που έχει και ο ίδιος ο James Bond ως πρώην πλωτάρχης και νυν κατάσκοπος στην υπηρεσία της βασίλισσας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό