24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρίλερ στην Άνδρο: Αυτοκίνητο στο χείλος της προβλήτας, ενώ έκλεινε η μπουκαπόρτα – Δείτε το βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκηνές σοκ που έφεραν στον νου μνήμες από τον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο και από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης (15/08) όταν το πλοίο SAONISOS της SAOS Ferries είχε δέσει στο λιμάνι του Γαυρίου, προκειμένου να ξεκινήσει η επιβίβαση, με σκοπό να πραγματοποιήσει στη συνέχεια το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Κάρυστο. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή, έκαναν πολύ δύσκολη τη διαδικασία της επιβίβασης, με τον οδηγό ενός οχήματος να προσπαθεί μάταια να οδηγήσει το αυτοκίνητο στο καράβι. 

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος ΝΚ

Την ίδια στιγμή κι ενώ οι άνεμοι είχαν ένταση 7-8 μποφόρ, ο καπετάνιος έκρινε ότι το πλοίο θα πρέπει να αναχωρήσει άμεσα από το λιμάνι, με τα μέλη του πληρώματος να προσπαθούν να σπρώξουν το όχημα μακριά από τη μπουκαπόρτα και στη συνέχεια να τρέχουν αλαφιασμένοι να επιβιβαστούν, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ανόδου της και κινδύνευαν να πέσουν στη θάλασσα. Το όχημα, όταν η μπουκαπόρτα έκλεισε έμεινε στο χείλος της προβλήτας και από τύχη δεν κατέληξε στο νερό. 

Το πλοίο αναχώρησε για τον προορισμό του, ενώ τρία οχήματα και 7 επιβάτες δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν, καθώς ο καπετάνιος έκρινε ότι δεν ήταν ασφαλές να παραμείνει στο λιμάνι το καράβι. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία φρόντισε για τη διανυκτέρευση των επιβατών που έμειναν στο Γαύριο και οι οποίοι αναμένεται να αναχωρήσουν με άλλο πλοίο την Παρασκευή (16/08).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό