33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε με βαρίδι στη θάλασσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού σορού ενός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής (02/06), όταν ένας πολίτης ειδοποίησε τις Αρχές. Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και ο άνδρας, περίπου 40-45 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας ήταν με τα ρούχα του και στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με σχοινί ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών.

Τι εξετάζεται

Το γεγονός αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκλήματος, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού που ήταν σε προχωρημένη σήψη ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι το σώμα του άνδρα βρισκόταν στη θάλασσα τουλάχιστον είκοσι μέρες.

Καθοριστικό ρόλο στις έρευνες θα παίξει, αρχικά να ταυτοποιηθεί η σορός, και στη συνέχεια να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα. Αν δηλαδή το θύμα ήταν νεκρό πριν βρεθεί στη θάλασσα ή πνίγηκε έχοντας δεμένο τον δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΣΩΤΗΡΙΑ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό