30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρίλερ με την παραμονή του Χάρι στις ΗΠΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διαμάχη του πρίγκιπας Χάρι  για την άδεια παραμονής του και τη βίζα στις ΗΠΑ έχει ενταθεί με τον δούκα του Σάσεξ να προειδοποιεί για ένα «μείζον πρόβλημα».

Το Ίδρυμα Heritage, με έδρα την Ουάσιγκτον, θέλει να δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες της βίζας που δόθηκε στον  Χάρι και να υποβάλει αιτήματα για άνοιγμα του φακέλου του στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο Δούκας είχε παραδεχτεί ότι έπαιρνε ναρκωτικά στο παρελθόν

Οι Αρχές θεωρούν ότι οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν, αλλά οι αξιωματούχοι απέφυγαν να δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες. Ένας δικαστής πρόκειται να αποφασίσει εάν θα ικανοποιήσει ή όχι το αίτημα να δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες.

Η βασιλική ανταποκρίτρια, Βικτόρια Μέρφι, ανέφερε σε πρόσφατο podcast της Daily Mail ότι οι ισχυρισμοί για ένα «στίγμα» προκαλούν σύγχυση και ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το πού μπορεί να οδηγήσει η υπόθεση.

Και πρόσθεσε: “Πρώτον, θα δημοσιοποιηθούν οι πληροφορίες; Τι δείχνουν οι πληροφορίες; Στη συνέχεια, τι θα συμβεί μετά από αυτό; Όλο αυτό, φυσικά, θα μπορούσε να εξαρτηθεί από τη διοίκηση επειδή πλησιάζουν εκλογές στις ΗΠΑ. Έτσι, αφενός μπορεί να μην καταλήξουμε σε τίποτα ή θα μπορούσε να γίνει αρκετά προβληματικό για τον Χάρι.”

Πρώην στέλεχος της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι ο Χάρι δεν θα πρόκειται να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης εάν ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας επανέλθει στον Λευκό Οίκο .

Πάντως, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Βρετανία έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι ο Χάρι δεν πρόκειται να απελαθεί υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό