24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από την ζωή ο Σολ Μπάμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πλήρη θλίψη σκόρπισε την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κοινό, η είδηση του θανάτου του πρώην τεχνικού διευθυντή της Αδάνασπορ αλλά και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των  Λιντς, Λέστερ, Κάρντιφ και Χιμπέρνιαν ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 39 ετών.

Ο αγαπημένος Σολ, είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και έδινε την δική του μάχη εδώ και τρία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2021. Το πρωί της Κυριακής (1/9), νικήθηκε αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Την είδηση επιβεβαίωσε η Αδάμασπορ.

“Ο τεχνικός διευθυντής μας, Σουλεϊμάνε Μάμπα, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν από το ματς απέναντι στην Μανίσα χθες, διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Manisa Celal Bayar University και δυστυχώς έχασε τη μάχη εκεί. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του”. Ανέφερε το δημοσίευμα της ομάδας.

Ο εκλιπόν είχε μια φοβερή  πορεία στο χορτάρι με εμπειρίες από τις κορυφαίες παραστάσεις. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ακολούθησε μια πλούσια πορεία σε φορώντας την φανέλα μεγάλων μεταξύ των οποίων οι Χιμπέρνιαν, Λέστερ, Τράμπζονσπορ, Παλέρμο, Λιντς, Κάρντιφ και Μίντλεσμπρο, με την τελευταία να έχει μάλιστα πανηγυρίσει την άνοδο στην Premier League το 2018.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό