16.3 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Θρήνος για τον Λίαμ Πέιν – Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή για τον θάνατό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 31χρονου τραγουδιστή του συγκροτήματος One Direction, Λίαμ Πέιν, σε όλους τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός αφού έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στην Αργεντινή όπου είχε πάει να παρακολουθήσει τη συναυλία ενός πολύ καλού του φίλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που επικαλείται το Αμερικανικό TMZ, ο διάσημος τραγουδιστής βρισκόταν υπό την επήρεια ισχυρών παραισθησιογόνων φαρμάκων που προκαλούν ψυχωσικές κρίσεις και παραισθήσεις. 

Τι έδειξε η νεκροψία

Όπως αναφέρεται, η σορός του άτυχου τραγουδιστή έφερε πολλαπλές κακώσεις με εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε η πτώση σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής που επικαλείται τα πρώτα  επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή.

Η έκθεση της νεκροψίας νεκροτομής κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι επαρκούσαν για να προκαλέσουν θάνατο.

Όπως αναφέρεται μια σειρά ουσιών κατασχέθηκαν από το δωμάτιο του μουσικού.

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει επίσης ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του. Ο θάνατος του ερευνάται, αν και όλα τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι βρισκόταν μόνος τη στιγμή της πτώσης.

Εξάλλου, η έκθεση των εγκληματολόγων δείχνει ότι κανένα τραύμα δεν παρατηρήθηκε, το οποίο θα υποδείκνυε την εμπλοκή τρίτων προσώπων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό