20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν θα ξαναπαντρευτώ» – «Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς αλλά προσπαθώ για αυτό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο frontman των Onirama, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναουτόγλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το δυνατό «δέσιμο» με τα παιδιά του, για την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση με τα παιδιά του και τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Για τη σχέση του με τους γιους του: «Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση».

Για τη συνεπιμέλεια που ζήτησε: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει εγώ. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει. Εγώ έχω απλά πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία».

«Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Γιατί μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται πολλές φορές μπαλάκι μέσα σε αυτό, ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση».

Για τον τρόπο που μεγαλώνουν πια τα παιδιά τους με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Στην αρχή τους είχα δύο μέρες. Τα παιδιά ζήτησαν να είναι μισές μέρες με εμένα μισές μέρες με την μαμά τους. Έτσι υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα και συνεννοηθήκαμε πολύ πιο εύκολα, οπότε άρχισε να μοιράζεται. Θεωρώ ότι το έχουν συνηθίσει, έχουμε προσαρμόσει όλοι την ζωή μας πάνω σε αυτό, μένουμε κοντά, είναι όλα κοντά για να μην νιώθουν τα παιδιά ότι η ζωή τους αλλάζει συνεχώς. Θεωρώ ότι λειτουργεί».

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Παίρνουν τα φώτα επάνω τους οι παρουσιαστές να πουν τη γνωμούλα τους»

Επτά παρουσιάστριες που «κλειδώνουν» τις θέσεις τους για του χρόνου

Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα που έστειλε η Σίσσυ Χρηστίδου στον παραγωγό και παρουσιαστή του J2US

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό