27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Θοδωρής Αθερίδης: Το συγκινητικό «αντίο» στη μαμά του και η ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου

Ειδήσεις Ελλάδα

Mε το τραγούδι «Όσο αγαπιόμαστε κι οι δυο» ο Θοδωρής Αθερίδης αποχαιρέτησε τη μαμά του, την κυρία Φωτεινή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 χρονών. Μέ ένα συγκινητικό βίντεο αποχαιρέτησε και η Φωτεινή Αθερίδου τη γιαγιά της.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πριν από λίγα λεπτά μέσα από μια ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η μαμά του, η κυρία Φωτεινή, έφυγε από τη ζωή σήμερα 22 Ιουλίου σε ηλικία 92 χρονών.

Το συγκινητικό «αντίο» του Θοδωρή Αθερίδη στη μαμά του

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα πολύ γλυκό βίντεο με εκείνη για να την αποχαιρετήσει, στο οποίο φαίνονται οι δυο τους ξαπλωμένοι στο κρεβάτι να συζητούν για το πόσο πειραχτήρι είναι ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώ στο background ακούγεται το τραγούδι «Όσο αγαπιόμαστε τα δυο», του Λουκιανού Κηλαηδόνη και του Μανώλη Μητσιά.

https://www.instagram.com/reel/C9uj2M6MmE9/

Η ανάρτηση του ηθοποιού γέμισε με συγκινητικά σχόλια, τόσο από συναδέλφους του, όσο και από τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια τον αγαπά και τον στηρίζει.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε μια πολύ δεμένη σχέση με τη μητέρα του, παρότι εκείνη έμενε στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα, είχε δηλώσει πολλές φορές πόσο περήφανος ήταν και για τους δυο του γονείς.

«Οι γονείς μου είναι μεσοαστοί. Η μητέρα μου είχε μαγαζί με ρούχα στη Θεσσαλονίκη και ο πατέρας μου κατασκεύαζε καροτσάκια και τα πουλούσε, ένα μικρό εργοστάσιο. Με τον καιρό η δουλειά του πατέρα μου κατέρρευσε, της μάνας μου όχι. Μεγάλωσα σε μια αγαπημένη οικογένεια που είχε την εικόνα της “Μιας τρελής τρελής οικογένειας”, χωρίς την Πάστα Φλώρα. Η μάνα μου δεν ήταν Πάστα Φλώρα. Ο μπαμπάς μου ήταν Παπαγιαννόπουλος» είχε πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στο Στούντιο 4 και για τη ζωή στη μπουτίκ της μαμάς του, αφού εκεί περνούσε μεγάλο μέρος της μέρας του ο ηθοποιός, κάνοντας όταν ήταν μικρός τα μαθήματά του, στη «Μπουτίκ Φωφώ» όπως ήταν το όνομα της βιοτεχνίας της στην Θεσσαλονίκη.

«Στη μάνα μου έχω μοιάσει που γράφω, παίζω, σκηνοθετώ. Η μαμά μου σπούδασε μοδιστρούλα και ξαφνικά είχε ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Έριχνε μια ματιά και έβγαζε κατευθείαν πατρόν, έβλεπε ότι εδώ είναι πιο στενό, εκεί θέλει αυτό…Εγώ μεγάλωσα μέσα στις γυναίκες. Αυτο με επηρέασε στον τρόπο που συνεννοούμαι με τις γυναίκες, που τις αγαπάω, που τις καταλαβαίνω» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η σχέση της Φωτεινής Αθερίδου με τη γιαγιά της

Η Φωτεινή Αθερίδου, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, επίσης είχε μεγάλη λατρεία στη γιαγιά της και μάλιστα, σχεδόν κάθε φορά που την επισκεφτόταν στην Θεσσαλονίκη δημοσίευε κι ένα βίντεο μαζί της με κομμάτι από τις απολαυστικές συζητήσεις τους.

Μάλιστα, η κόρη του Θοδωρή Αθεριδη έκανε προγιαγιά την κυρία Φωφώ, φέρνοντας στον κόσμο τους γιους της.

https://www.instagram.com/tv/CdFrknwD5pv/

Η Φωτεινή Αθερίδου αποχαιρέτησε κι εκείνη με τη σειρά της τη γιαγιά της με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με τις δυο τους να χορεύουν.

«Να με θυμάσαι…εγώ θα σε θυμάμαι….Στο καλό γιαγιάκα μου καλή ξεκούραση!!! Θα τα πούμε από κοντά ξανά!» έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου.

https://www.instagram.com/reel/C9uq9LntRZb/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό