24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Στάθης Χατζηλάμπρος

Ειδήσεις Ελλάδα

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε ο Ελλοπιακός, η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο 26χρονος

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Στάθη Χατζηλάμπρου, που σκοτώθηκε του πρωί της Κυριακής (23/6) σε ηλικία 26 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χατζηλάμπρος σκοτώθηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και καρφώθηκε σε ελιά δίπλα στο δρόμο.

Ο 26χρονος από τη Θήβα ο οποίος είχε γενέθλια τη Δευτέρα (24/6) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Λεβαδειακό και έχει αγωνιστεί σε Θήβα, Άγιο Ιερόθεο, ΠΑΟ Ρουφ, Πανελευσινιακό και Ελλοπιακό.

Είχε συνολικά 7 παρουσίες σε ματς της Super League, όλα με τους Βοιωτούς ενώ παράλληλα είχε παίξει και σε 8 παιχνίδια Κυπέλλου.

Σε επίπεδο Β’ Εθνικής είχε αγωνιστεί 14 φορές ενώ στην Γ’ Εθνική είχε 82 παιχνίδια με 14 τέρματα.

Η τελευταία ομάδα του, ο Ελλοπιακός, έκανε γνωστό το τραγικό νέο με ανάρτηση στα social media:«Η πιο συννεφιασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχει ούτε συλλαβή να βγει από τα στόματα μας.ΣΟΚ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ

Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας. Δεν πρόλαβε να χαρεί την ανακοίνωση μας ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται αρχηγός στο νέο μας στόχο που έχουμε σχεδιάσει.Έφυγε με δυνατό σπριντ ο άρχοντας, το παιδί όλων μας. Στην ενδεκάδα των αγγέλων από σήμερα ο Στάθης Χατζηλάμπρος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό