22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεότρελος Modder αλλάζει τα φώτα σε AirTag για να… χωράει σε πορτοφόλι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα AirTag της Apple σίγουρα αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο gadget, ειδικότερα για τους αφηρημένους και τους ξεχασιάρηδες. Ήδη το κοινό δείχνει να ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον αυτό gadget και τα reviews της λιλιπούτειας συσκευής είναι άκρως θετικά. Παρόλα αυτά, ένα από τα «παράπονα» που εκφράζουν αρκετοί χρήστες και reviewers που τα δοκίμασαν είναι ότι η Apple θα έπρεπε να τα σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να χωρούν καλύτερα σε οποιοδήποτε πορτοφόλι και αυτό γιατί το πορτοφόλι μας είναι ένα αντικείμενο που πολλές το χάνουμε συχνά. Από τη στιγμή μάλιστα που το ανταγωνιστικό προϊόν Tile, είναι πιο… wallet-ready, ένας φανατικός φίλος της Apple (που τυγχάνει και Modder και του αρέσει να πειραματίζεται με αρκετές συσκευές νέας τεχνολογίας) αποφάσισε να προσαρμόσει το AirTag, με τέτοιο τρόπο ώστε να χωράει σε οποιοδήποτε πορτοφόλι με τη μορφή μιας ultra-slim κάρτας.

O Andrew Ngai προχώρησε λοιπόν σε μια αρκετά τολμηρή μετατροπή και πράγματι κατόρθωσε στο τέλος να γίνει το AirTag περισσότερο… wallet-friendly. Ουσιαστικά αυτό που έκανε ήταν να διαχωρίσει το εσωτερικό από το casing και να το τοποθετήσει σε ένα ειδικό πιο λεπτό case, έτσι ώστε να θυμίζει περισσότερο κάρτα. Και μπορεί η όλη διαδικασία να σας φαίνεται σχετικά απλή, όμως για να πετύχει το στόχο του έπρεπε ουσιαστικά να αναπροσαρμόσει πλήρως τα hardware components του AirTag.

Αν και θα είχαμε τις αμφιβολίες μας για την επιτυχία του εν λόγω πειράματος, τελικά η νέα μορφή του tracking gadget της Apple παρόλο που δεν θυμίζει σε τίποτα το ξεχωριστό design των προϊόντων της, ωστόσο το AirTag «επιβίωσε» πλήρως και μάλιστα δούλεψε! Δείτε λοιπόν την ριψοκίνδυνη DIY προσπάθεια του στο που ακολουθεί!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό